majirashid's Comeback setelah berbulan tinggal belog

Assalamualaikum semua readers..

Kekok jelas terasa kat sini time nak type entri ini sebab da lame kemain tinggal belog ni tanpa penjagaan tuannyaa kan.Apepon wa rehat² aktiviti bebelog kejap sebab nak concentrate exam sem dua tuh.Kena kasi pulun sehabeh daya sebab sem satu punya result agak segan hidup mati tak mau campo main² sebab ingat da masok degree kan same la standartnya macam dekat CFS dulu kan.

Time minggu nak exam pon boleh lagi hah layan Patah seribu,Bleach,Running Man lagi kan.Ikut resmi macam tu time sem satu campo amek subjek pulak yang agak sah time tu .Ape lagi jahanam result sem satu.Tak dak la jahanam sangat kan tapi agak la.Sem dua ni pon sama ja awal² tu sempat alpa lagi, da hujung² baru sedar diri study cekau sane sini.Alhamdulillah la result da ok siket , boleh cover sem satu punya. Kesimpulannya nak score bukan senang.Baru sedar kenyaataan walaopon ayat tu cikgu dari sekolah rendah lagi da bebel.

Lagi satu pulak ade problem ngan nuffnag pulak sebab tak boleh log in .Masokkan email pon tak boleh jugak nak recover password so mengkhianati nuffnag dengan join advlerts dulu sampai dapat log in balek nuffnag tu la.Seasape yang pakar dalam benda ni kalau sudi sila la tolong hamba yang kebingunagan ni sebab wa sayang lagi ngan nuffnag tu.Apepon,tajuk entry tak boleh belah der siap comeback bagai kan.Ok nampak sangat stock gila lelagu korea kat situ.Kan gerup² korea tu semua da lame² dia kang GEDEBUK keluar lagu comeback. Pengtegar korea ape lagi redy dowload pastu ulang² sampai puloh² kali .Da tu boring delete..lumrahhhhhh

Ye la kan, mau tak mau comeback jiwa penulis belog membuak² dalam diri ini so memang tak boleh nak bat da la.Setakat ni cuti wa tanam anggur ja sebab nak rehat luh dua tiga minggu pi jejalan KL nanti.Da tu kita keja la memane kalau ade rezeki.Salah statement niRezeki ade kat mane² ja yang penting usaha kita nak cari rezeki yang halal.Keluar da doktor maji berbicara motivasi ya tuan² dan puan².


Da blur and tak tau nak merapu ape lagi.InysaAllah ade idea wa merapu lagi.Maka tamatlah entri comeback dari maji anak pakcik rashid.

pic credit: Vimeo
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...